Τέκνα της Οργής – Πάτρα 14.02.10

ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ

Στις 14.02.10 έγινε παρουσίαση του 1ου ντέμο των “Τέκνα της Οργής” από Πάτρα…

Παρακάτω η συνέντευξη που πήραμε από τα παιδιά…

Για χαρά από τον 105FM!

T.T.O. Γειά σας παιδιά! Καταρχήν συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας και για τη στάση σας απέναντι στα πράγματα. Μακάρι να συνεχίσετε δυνατά. Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό σε μικρές πόλεις να γίνονται τέτοιες κινήσεις!

Κάποια πράγματα για τους “Τέκνα της Οργής”

Τ.Τ.Ο. Τα Τέκνα της Οργής δημιουργήθηκαν μέσα στο 2008 σαν μια προσπάθεια εξωτερίκευσης και επικοινωνίας ιδεών και στίχων ενάντια στο κοινωνικο – οικονομικό κατεστημένο το οποίο προσδιορίζει την ζωή μας. Έχουμε πραγματοποιήσει δύο συναυλίες στην Πάτρα και ψαχνόμαστε για το χειμώνα που μας έρχεται σε καταλήψεις και DIY festivals της Ελλάδας.

Ποιές είναι οι μουσικές σας επιρροές;

Τ.Τ.Ο. Οι μουσικές μας επιρροές προέρχονται καθαρά από το Bay Area και τις γνωστές “ιερές” μπάντες τις σκηνής (slayer / exodus κτλ) παρ’ όλα αυτά είμαστε εντελώς αϊδιασμένοι από την εμπορικότητα και το ξεπούλημα των συγκροτιμάτων και της μουσικής στις εταιρίες και τους managers και κυρίως από την έληψη ιδεολογικής κατεύθυνσης (για τα περισσότερα τουλάχιστον συγκροτήματα της σκηνής).

Ποιά στάση κρατάτε ως μπάντα;

Τ.Τ.Ο. Οι ιδεολογικές μας επιρροές βρίσκονται στο ελληνικό DIY και στον ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο Για αυτό το λόγο χρησιμοποιούμε μόνο ελληνικό στίχο… γιατί θεωρούμε το “μύνημα” το σημαντικότερο στοιχείο της μουσικής. Γιατί θεωρούμε τη μουσική ως ένα εργαλίο “καταγγελίας”, παρακίνησης και δράσης… Έτσι απαιτείται να βρίσκεται ενάντια σε όσα καταγγέλει και εχθρεύεται. Ως εκ τούτου το DIY είναι για μας μονόδρομος.

Τι έχει κυκλοφορίσει το συγκρότημα μέχρι στιγμής;

Τ.Τ.Ο. Έχουμε ηχογραφίσει ένα ντέμο το οποίο μπορεί κάποιος να ακούσει στο myspace μας . Το ντέμο αυτό ηχογραφήθηκε την περίοδο μεταξύ Μαίου-Ιουνίου του 2009 στο στέκι των Π.Ο.Φ.Π.Π. (Πολιτιστική Ομάδα Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών). H μιξη και το μαστερινγκ εγινε απο τον Μιλτο (ab-sense / warcode). Τώρα τελειώνουμε με τις ηχογραφίσεις του full – lenght μας το οποίο θα περιέχει 10 κομμάτια και υπολογίζουμε να κυκλοφορίσει (με μηδενικό ή ελεύθερο αντίτιμο) και να ανέβει στο internet τα Χριστούγεννα.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία

Τ.Τ.Ο. Πολλά thanx για την παρουσίαση και καλή συνέχεια στην εκπομπή!

http://www.myspace.com/teknatisorgis

Advertisements

About tsimenteniavavulwna

Η Τσιμεντένια Βαβυλώνα αποτελεί μιά μουσική/θεματική εκπομπή που λαμβάνει μέρος στο πρόγραμμα του ελεύθερου και αυτοοργανωμένου 105FM Μυτιλήνης. punx undead
Gallery | This entry was posted in Χωρίς κατηγορία. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s