My Turn – Αθήνα 13.05.12

Στις 13.05.12 έγινε παρουσίαση του «Noble Intentions» των My Turn.

Παρακάτω η συνέντευξη από τη μπάντα από την Αθήνα:

Γειά χαρά από τον 105fm! 

Mάρκος: Γειά σου 105fm! ευχαριστούμε για τον χώρο και τον χρόνο σας! 🙂

Φώτης: Γεια χαρά! Ευχαριστούμε για τη συνέντευξη είμαι ο Φώτης και παίζω κιθάρα.

Κάποιες πρώτες πληροφορίες για τη μπάντα…

Μάρκος: Τρεις από εμάς είμαστε αθηναίοι και ο τέταρτος από την επαρχία. Η μπάντα υπάρχει από το καλοκαίρι του 2010. Ο Φωτάρας που παίζει κιθάρα παίζει για αρκετά χρόνια σε μία punk rock μπάντα που λέγεται Lost Meanings, ο Αποστόλης έπαιζε στους Disharmonic (R.I.P.) παλιά και ιστορική ελληνική hardcore μπάντα και ο Δρόσος, που είναι ο τωρινός μας μπασίστας παίζει σε μια γαμάτη punk rock μπάντα που θα συνιστούσα να τσεκάρετε, τους Bandage.

Φώτης: Η μπάντα έχει σαν βάση την Αθήνα, αν και δεν είμαστε όλοι από εκεί. Εγώ προσωπικά γεννήθηκα και μεγάλωσα εδώ, αλλά το 1/2 της μπάντας είναι από το Βόλο. Παίζουμε εδώ και ενάμισι χρόνο περίπου και είμαστε η ίδια σύνθεση, εκτός από την αλλαγή μπασίστα. Παίζουμε απλό και μελωδικό hardcore χωρίς μεταλλικά στοιχεία ή «βοθρέ» φωνητικά. ‘Οχι ότι δεν μας αρέσει το προαναφερθέν στιλ, απλά θέλαμε να επιστρέψουμε στις ρίζες του hardcore με τους My Turn. ‘Εχουμε όλοι παίξει στο παρελθόν σε άλλες μπάντες (αναφέρω μερικές: Disharmonic, Hangover, Do Something Now, Lost Meanings ) και ο νέος μας μπασίστας, ο Νίκος, παίζει στους Eternal Hated και στους Take The Chance. ‘Ολοι μας έχουμε και άλλα πρότζεκτ, π.χ. εγώ παίζω ντραμς σε μια crust/metal μπάντα εδώ και λίγο καιρό. Είμαστε ένας-προς-ένας μεγάλοι οπαδοί της hardcore μουσικής και φιλοσοφίας, αυτό ουσιαστικά είναι η κινητήρια δύναμή μας. Η αγάπη μας για το hardcore είναι ο λόγος που κάνουμε ό, τι κάνουμε.

Δρόσος: Γεια χαρά! Η μπάντα δημιουργήθηκε από τους υπόλοιπους τρεις και τον Σέργιο, τον προηγούμενο μπασίστα, το καλοκαίρι του 2010. Ο Φώτης που παίζει κιθάρα συμμετείχε από όσο ξέρω για μεγάλο διάστημα  σε μία punk rock μπάντα τους Lost Meanings, όπου έπαιζε όμως μπάσο. Εγώ παίζω μπάσο στους My Turn περίπου από τον προηγούμενο Μάρτιο γιατί ο Σέργιος έπρεπε να πάει στρατό και η μπάντα δεν ήθελε να μείνει στάσιμη κατά κάποιο τρόπο, ενώ παράλληλα παίζω σε μια punk rock μπάντα του Bandage εδώ και αρκετά χρόνια. Γνώριζα τα παιδιά από πριν και είχαμε ήδη πολύ φιλική σχέση, οπότε ήταν πολύ εύκολη και σχεδόν φυσική η ένταξη μου στην μπάντα.

Αποστόλης: Νομίζω ότι οι υπόλοιποι τα είπανε όλα. Παίζουμε από το καλοκαίρι του 2010, έχουμε κυκλοφορήσει ένα demo με τον τίτλο Noble Intentions και στις αρχές του καλοκαιριού θα κυκλοφορήσει ο πρώτος μας full length δίσκος. Μας αρέσει να παίζουμε συναυλίες, γι’ αυτό και ταξιδεύουμε όσο περισσότερο μπορούμε… Απλά να προσθέσω ότι τελευταία συμμετέχω και σε μια καινούρια powerviolence μπάντα με το όνομα Sakiraterror.

Τι σημαίνει το όνομά σας, από που προήλθε; 

Μάρκος: Το όνομα λένε ότι το «πέταξα» εγώ. Αυτό το θυμάμαι. Δε θυμάμαι από πού όμως. Κάτι θα ξέρουν τα παιδιά. Ξέρω όμως γιατί μου άρεσε. Έχει statement. Για εμάς είναι ένα στοίχημα αυτή η μπάντα. Στοίχημα προσωπικό. Είναι η σειρά μας να κάνουμε αυτό που γουστάρουμε..Επιτέλους…

Φώτης: Θέλαμε κάτι απλό, positive και άμεσο, και αφού ψάχναμε για λίγο καιρό κάνοντας διάφορες προτάσεις που δεν πολυκόλλαγαν, μια μέρα στο στούντιο ο Μάρκος πρότεινε το «My Way», εμνευσμένος από το τραγούδι  του… Σινάτρα. Το αλλάξαμε λίγο και φτάσαμε στο My Turn! Για μας το όνομα My Turn σημαίνει ότι ήρθε η σειρά μας να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. ‘Οχι μόνο όσον αφορά τη μπάντα, αλλά και στις ζωές μας γενικότερα. Είναι σαν μια στάση ζωής, «κάνε αυτό που θες».

Αποστόλης: Όντως το όνομα το πρότεινε ο Μάρκος, μιας και το Positive Approach (που είχε προτείνει ένας φίλος), είχε ήδη παρθεί από κάποια μπάντα της Λατινικής Αμερικής. Για μένα το My Turn σημαίνει πολύ απλά ότι ήρθε η σειρά μας να υψώσουμε τις γροθιές μας και να δυναμώσουμε τις κραυγές ενάντια σε ότι μας καταπιέζει. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, όπως έλεγε και μια 90s hardcore μπάντα. Πέρα από αυτό, είναι η σειρά μας να δείξουμε ότι υπάρχει κάτι διαφορετικό σε μια hardcore / punk σκηνή που βυθίζεται στον βούρκο των cliché  και των κλικών.

Ποιά στάση κρατάτε ως μπάντα; Έχετε κάποια πολιτική στάση-θέση;  

Μάρκος: Απαντώ σε αυτές τις δύο μαζί επίτηδες γιατί η μία έχει άμεση σχέση με την άλλη. Οτιδήποτε κάνεις σ’αυτή τη ζωή είναι πολιτική. Μπορεί να ακούγεται παρωχυμένο αλλά συνοπτικά, αν και χρήζει μεγάλης ανάλυσης, η κοινωνία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τους πολιτικούς και την πολιτική και άρα οι συμπεριφορές που την απαρτίζουν συνιστούν πολιτικές πράξεις. Από το που διασκεδάζουμε μέχρι το πως συμπεριφερόμαστε όταν περπατάμε στο δρόμο είναι «πολιτική». Ίσως δυσαρεστώ πολλούς με το παραπάνω γιατί το ψευτοαπολιτίκ φοριέται πολύ τελευταία, αλλά για εμένα έτσι είναι τα πράγματα. Για να έρθω στο πρώτο σκέλος, το να στηρίζεις το DIY είναι εμφανώς πολιτική στάση. Πώς όχι, όταν επιλέγεις να κάνεις τη μουσική σου εύκολα διαθέσιμη μακρυά από μεγάλους σπόνσορες και ακριβά εισιτήρια; Με δεδομένο αυτό θεωρώ ότι η μπάντα έχει πολιτική στάση και μάλιστα οφείλω να πω ότι η επιλογή  (αν ποτέ τέθηκε τέτοιο θέμα) του DIY ήταν η καλύτερη που έχει γίνει στην σύντομη πορεία της μπάντας. Θεωρώ δεδομένο ότι απεχθανόμαστε κάθε μορφή ρατσισμού έμπρακτα και στην καθημερινή μας ζωή, αν και οφείλω να παραδεχτώ ότι οι γαστρονομικές επιλογές των υπολοίπων μαζί με συγγράματα που διαβάζω τελευταία με κάνουν να αισθάνομαι μερικές φορές λίγο ενοχικός σε σχέση με την κρεατοφαγία.

Φώτης: Σίγουρα. Είναι απαραίτητο για μας να κρατάμε θέση και να μην είμαστε ουδέτεροι πάνω σε κάποιες αξίες που πάντα πρέσβευε το hardcore και το punk. Είμαστε λοιπόν ενάντια στις αξίες και την κουλτούρα καταπίεσης/αποχαύνωσης της ανούσιας κοινωνίας στην οποία ζούμε. Αυτά τα πράγματα βρίσκονται παντού, όχι μόνο στο γενικό κοινωνικό μας περιβάλλον αλλά και στην HC punk σκηνή, και είναι καιρός να τα εξαλείψουμε. Ατομικά και συλλογικά, είμαστε (νομίζω ότι και τα παιδιά στη μπάντα θα συμφωνήσουν) ενάντια σε κάθε μορφής φόβου και καταπίεσης. Δεν υπάρχει λόγος για να υπάρχουν μέσα στο punk. Επίσης, υπάρχει και το DIY θέμα που ανέφερες. Για μένα, HC punk = DIY, γιατί αν δεν έχεις αυτή την προσέγγιση αργά ή γρήγορα θα ξεπουληθείς και θα κάνεις μόνο αυτά που πρέπει για να «πετύχεις» (και καλά) στη μουσική σκηνή. Η όλη φιλοσοφία του «κάντο μόνος σου» πάντα με ενθουσίαζε και έτσι προσεγγίζουμε τη μουσική μας. Δεν συμβιβαζόμαστε με μεγάλες εταιρείες, μάνατζερ ή οποιονδήποτε άλλο να μας πει τι να κάνουμε και πώς να διαχειριστούμε τη μουσική μας. Δεν είναι εύκολο να τα κάνεις όλα μόνος σου, αλλά έχει σίγουρα μεγαλύτερη αξία.

Δρόσος: Απαντώ και εγώ σε αυτές τις ερωτήσεις συνολικά, αφού θεωρώ ότι συνδέονται. Θα έλεγα ότι εξ αρχής οι My Turn ήθελαν να κινούνται ως μπάντα με βάση αποκλειστικά τα δικά τους «πιστεύω» και τις επιθυμίες που τους εξέφραζαν ως άτομα. Έχοντας πλέον και προσωπική άποψη νομίζω ότι δεν θέλουμε να είμαστε απόλυτοι και κοιτάζουμε οτιδήποτε αφορά στην μπάντα ( live, υλικό που έχει σχέση με την μπάντα, κλπ) να γίνεται όπως θα θέλαμε να λειτουργεί για κάθε μπάντα, την οποία γουστάρουμε και παρακολουθούμε ως ακροατές. Είτε αυτό σημαίνει συμμετέχοντας σε live με χαμηλό ή και καθόλου εισιτήριο, είτε σε πρωτοβουλίες για την ενίσχυση κάποιου σκοπού τον οποίο θέλουμε να στηρίξουμε με τον τρόπο μας, είτε με στήριξη φίλων που οργανώνουν κάτι δικό τους και συμφωνεί όσο γίνεται με την προσωπική μας θεώρηση των πραγμάτων. Ηχογραφήσεις και προώθηση της μουσικής μας γίνεται με τους δικούς μας όρους και επιθυμίες και θεωρώ πάντοτε με σεβασμό στον κόσμο που θέλει απλά να ασχοληθεί με μουσική. Παράλληλα οι στίχοι, με τους οποίους ασχολείται ο Αποστόλης, κινούνται σε κοινωνικοπολιτικό και προσωπικό επίπεδο, οπότε και με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να δείξουμε πως η μπάντα έχει ως στόχο, αν μπορώ να το πω έτσι, όχι μόνο το να περνάμε καλά παίζοντας μουσική, αλλά και την προώθηση των ιδεών μας, κυρίως σχετικά με το πόσο άσχημα είναι τα πράγματα για τόσους ανθρώπους σήμερα και γενικότερα με θέματα που απασχολούν πολλούς από εμάς. Για μένα η μπάντα έχει πολιτική στάση με τον τρόπο αυτό και προσπαθεί ταυτόχρονα να περάσει και ένα μήνυμα θετικής σκέψης, όσο δύσκολο αν φαντάζει αυτό σήμερα.

Αποστόλης: Είμαστε μια DIY μπάντα, αν και σίγουρα για αρκετούς το γεγονός ότι σε κάποιες φάσεις έχουμε επιλέξει να παίξουμε και σε μαγαζιά μας αφαιρεί points από την DIY καθαρότητα the greek way. Κάνουμε τα πάντα μόνοι μας ή με την βοήθεια φίλων μας, παίζουμε σε συναυλίες αλληλεγγύης και σε καταλήψεις σε ελλάδα και εξωτερικό, ενώ κάποιοι από μας ασχολούνται και με άλλα DIY εγχειρήματα. Όσον αφορά την πολιτική μας στάση, ο καθένας από μας έχει τις δικές του ιδέες και αξίες, που στα περισσότερα θέματα συγκλίνουν και μας κάνουν να προχωράμε. Επίσης, είμαστε και οι 4 straight edge, ενώ 3 από μας είναι vegan / vegetarian, και αυτές οι επιλογές έχουν να κάνουν με την πολιτική μας κουλτούρα προφανώς. Προσωπικά πιστεύω ότι στον καιρό της συστημικής κρίσης και της ολοκληρωτικής επέλασης της κυριαρχίας, η ουδετερότητα δεν είναι πια καν επιλογή, πόσω μάλλον σε ένα χώρο όπως το punk, που από τη γέννηση του ήταν εκ διαμέτρου αντίθετο με το σύστημα και την καθεστηκυία τάξη πραγμάτων.

Επιρροές που ενδεχομένως έχετε…

Mάρκος: Όλοι ακούμε πολλά πράγματα, το μόνο σίγουρο. Η κοινή συνισταμένη είναι το youth crew hardcore και το punk rock. Οι My Turn σίγουρα ακούνε αρκετά Youth Of Today, Shelter και Minor Threat. Αλλά αυτά είναι απλά κάποια που μου έρχονται στο μυαλό.

Φώτης: ‘Ολες οι μπάντες έχουν επιρροές και προσωπικά ενθουσιάζομαι να σκέφτομαι και να μιλάω για τις επιρροές μου γιατί εκεί βρίσκεται η όποια εξέλιξή μας ως μουσικοί και -πάνω από όλα – ακροατές. Οι επιρροές είναι το παν, ακόμα και όταν νομίζεις ότι δημιουργείς κάτι τελείως δικό σου, οι επιρρόες είναι εκεί, έστω ασυνείδητα. Το παλιό, καλό, μελωδικό hardcore είναι η μεγαλύτερη επιρροή για τους My Turn, συγκροτήματα όπως 7 Seconds, Shelter, Dag Nasty και άπειρα άλλα. Μου αρέσουν τα συγκροτήματα με γρήγορο, δεμένο και «καθαρό» ήχο. Έχουμε και πολλές επιρροές από πιο punk rock ακούσματα στον ήχο μας Τέλος, Τέλος, το straight edge σαν ήχος και σαν φιλοσοφία είναι σίγουρα μια επιρροή…

Δρόσος: Προσωπικά ακούω πολύ punk rock και κυρίως μπάντες που εξελίχθηκαν από την δεκαετία του ενενήντα και έπειτα. Οι My Turn νομίζω ότι ξεκίνησαν με πολλά στοιχεία του old school hardcore και πλέον συνδυάζουμε αυτό το στυλ με αρκετό punk rock και λίγο πιο «σύγχρονα» πράγματα. Ο κορμός παραμένει βέβαια το old school hardcore  με τις youth crew επιρροές να είναι βασικές.

Αποστόλης: Καταρχήν επηρεαζόμαστε από την καθημερινότητα και τα προσωπικά μας βιώματα. Μιλώντας για μουσικές επιρροές, μας αρέσει πολύ το μελωδικό old school hardcore. Ότι βγαίνει από την ψυχή και το μυαλό μας το μετατρέπουμε σε στίχους και μουσική.

Οι στίχοι σας πού κειμένονται;

Φώτης: Θα απαντήσει ο Αποστόλης σε αυτό. Εγώ απλά χαίρομαι που γράφει στίχους που με κάνουν να πιστεύω σε αυτούς και να μπορώ να τους στηρίξω…

Αποστόλης: Οι στίχοι μας έχουν να κάνουν με προσωπικές σκέψεις, σχέσεις και καταστάσεις που προέρχονται από την συμμετοχή / παρέμβασή μας στην πραγματικότητα της μητρόπολης. Έχουμε τραγούδια που μιλάνε για απογοητεύσεις, φιλίες, το hardcore ως κινητήριο δύναμη της ζωής μας, την επιλογή μας να είμαστε straight edge, την απελευθέρωση των ζώων, την πνευματική αναζήτηση και άλλα πολλά, όλα φιλτραρισμένα μέσα από ένα θετικό τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων.

Κάποιες πληροφορίες για κάθε τραγούδι ξεχοριστά ή έστω για κάποια που θα θέλατε να μιλήσετε συγκεκριμένα… 

Φώτης: Χμμ καλή ερώτηση, ας πω για ένα τραγούδι που μου έρχεται στο μυαλό αυτή τη στιγμή. Το «The Reason» είναι ένα τραγούδι που μιλάει για όσα μας έχει προσφέρει αυτή η μουσική και το πόσο πολλά σημαίνει για μας. Χωρίς το hardcore, δεν ξέρω πού θα βρισκόμουν. ‘Ισως να ήμουν άλλος ένας άνθρωπος χωρίς τίποτα να πιστεύει. Το hardcore για μένα είναι είναι τρόπος ζωής και πηγή δύναμης, με κρατάει μακριά από την απελπισία. Πολλές επιλογές μου στη ζωή (π.χ. να είμαι vegan και straight edge, καθώς και άλλες πεποιθήσεις) οφείλονται στην επαφή μου με το hardcore και είμαι ευγνώμων για αυτό. Είναι λοιπόν «ο λόγος» (the reason) που είμαστε ακόμα εδώ. Τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου ερμηνεία για το τραγούδι. Είναι ένα από τα πιο μελωδικά μας τραγούδια και δένει τέλεια με τους απόλυτα ειλικρινείς στίχους του Αποστόλη.

Αποστόλης: Θα συμφωνήσω με τον Φώτη, μιας και νιώθω πραγματικά ευτυχισμένος που έχω στην ζωή μου το hardcore / punk. Για να κάνω quote ένα στίχο των Free Yourself ‘ότι έψαχνα να βρω είναι ο τρόπος που ζω’. To ‘The Reason’ μιλάει για αυτή ακριβώς την σχέση, και όσο και αν το ‘It’s the reason why I still exist’ φαντάζει υπερβολικό, είναι πέρα ως πέρα αληθινό. Το ‘Do You Care’ μιλάει για ένα θέμα που μας απασχολεί πολύ και είναι η απελευθέρωση των ζώων, μιας και πιστεύουμε ακράδαντα πως η απελευθέρωση των ανθρώπων δεν είναι τίποτα αν δεν συμβεί παράλληλα με την απελευθέρωση των ζώων. Το ‘Orange Juice & Punk Rock’ θίγει το θέμα του straight edge και την επιλογή μας να απέχουμε συνειδητά από την επικρατούσα άποψη που βάζει το αλκοόλ και τα ναρκωτικά ως μεσάζοντες ανάμεσα στο άτομο και στην διασκέδαση. Είναι ίσως το πιο επιθετικό μας κομμάτι, μιας και στέκεται εχθρικά στην μηδενιστική αντίληψη ότι το punk είναι να κυλιέσαι στα πατώματα από το αλκοόλ και να μην σε νοιάζει για τίποτα άλλο. Τέλος, το ‘We Kissed Goodnight’ αναφέρεται στις πνευματικές αναζητήσεις και στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει ποτέ μια μόνο αλήθεια.

Για την ηχογράφηση σας κάποια πράγματα…

Μάρκος: Φαντάζομαι μιλας για το demo μας (Noble Intentions). Ήταν μια live ηχογράφηση και θέλαμε να έχει το ωμό feeling που έχει. Φυσικά σαν πρώτη κυκλοφορία υπήρχε ενθουσιασμός και θέλαμε να έχουμε κάτι δικό μας σύντομα στα χέρια. Όλα αυτά το κάνουν να ακούγεται λίγο πρώιμο αλλά έχω την εντύπωση ότι ήταν αυτό που θέλαμε. Έγινε στο στούντιο του υπομονετικού Jack των Despite Everything όπου γράφουμε αυτή την περίοδο και τη full length κυκλοφορία μας.

Φώτης: Το demo που έχουμε κυκλοφορήσει ως τώρα ήταν απλά μια ζωντανή ηχογράφηση με κάποια overdubs, αλλά ακούγεται σχετικά «επαγγελματικό». Για αυτό ευθύνεται ο Jack από τους Despite Everything, μας έκανε την παραγωγή και ηχογραφήσαμε στο στούντιό του. Τώρα είμαστε και πάλι σε στάδιο ηχογράφησης, είμαστε στο ίδιο στούντιο με τον ίδιο άνθρωπο και χτίζουμε τα κομμάτια μας, βασικά σχεδόν τελειώνουμε. ‘Ολος ο δίσκος είναι πιο μελωδικός και πιο γρήγορος, τα τραγούδια πιο άμεσα. Είναι ένας δίσκος που θα ήθελα να ακούσω σαν ακροατής, νομίζω αυτό είναι το κριτήριο! ‘Ολοι το λένε αυτό όταν βγάζουν κάτι καινούριο αλλά πραγματικά νομίζω πως είναι κλάσεις ανώτερο από το ντέμο. Για να δούμε τι θα πει και ο κόσμος όμως!?

Μελλοντικά σχέδια για νέες ηχογραφήσεις και lives; 

Μάρκος: Αυτή την περίοδο γράφουμε ένα full length δίσκο. Το υλικό είναι σίγουρα πιο καλοδουλεμένο από το demo. Είναι και λογικό γιατί η μπάντα έχει δουλέψει πολύ από τότε. Περιμένω με αγωνία να δω το τελικό αποτέλεσμα.

Δρόσος: Έχουμε ξεκινήσει την ηχογράφηση ενός δίσκου με δέκα κομμάτια. Υπολογίζουμε πως θα είναι έτοιμος σε κανονική μορφή την άνοιξη. Νομίζω ότι τότε περίπου θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μερικά συνεχόμενα live στο εξωτερικό. Έως τότε κοιτάζουμε να κάνουμε όσα περισσότερα live μπορούμε και σίγουρα θέλουμε να γνωρίσουμε καινούργια μέρη.

Αποστόλης: Ο νέος μας δίσκος θα κυκλοφορήσει στις αρχές του καλοκαιριού, ενώ από τις 10 ως  τις 25 Ιουλίου θα λάβει χώρα η πρώτη ολοκληρωμένη ευρωπαική μας περιοδεία. Μέχρι τότε θα παίξουμε αρκετές φορές στον ελλαδικό χώρο, ήδη έχουμε κλείσει συναυλίες σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα και μάλλον Κρήτη, ενώ αν προλάβουμε θα κάνουμε και ένα release show με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου μας.

Ευχαριστούμε παιδιά! Να είστε καλά και καλή συνέχεια! 

Μάρκος: Εμείς ευχαριστούμε. Εύχομαι καλές επιτυχίες στον 105fm και καλή χρονιά!

Φώτης: Εμείς ευχαριστούμε για τη συνέντευξη και που μας δώσατε αυτό το χώρο. Πολύς κόσμος βλέπει το hardcore ως μια εφήμερη μόδα, η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες μπάντες του γυρνάνε την πλάτη αργά ή γρήγορα. Εμείς θα συνεχίσουμε να το στηρίζουμε όπως και όσο καλύτερα μπορούμε σαν μπάντα και σαν άτομα. Ακόμαι και αν μουσικά δεν είμαστε 100% HC όπως μερικοί φλωρο-tough guys μας κατηγορούν, ιδεολογικά εκεί ανήκουμε.

Δρόσος: Εμείς ευχαριστούμε. Καλή δύναμη σε ο,τι κάνετε!!

Αποστόλης: Ευχαριστούμε πολύ. Ειλικρινά εκτιμούμε πολύ αυτό που κάνετε. Είναι πολύ σημαντικό να λαμβάνουν χώρα τέτοια εγχειρήματα σε περιοχές απομακρυσμένες από την Αθήνα. Καλή δύναμη και καθαρό μυαλό για αυτά που έρχονται.

Advertisements

About tsimenteniavavulwna

Η Τσιμεντένια Βαβυλώνα αποτελεί μιά μουσική/θεματική εκπομπή που λαμβάνει μέρος στο πρόγραμμα του ελεύθερου και αυτοοργανωμένου 105FM Μυτιλήνης. punx undead
Gallery | This entry was posted in Χωρίς κατηγορία and tagged , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s